Dinu Zamfirescu, numit de Ponta la preşedinţia IICCMER

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, joi, că premierul Victor Ponta l-a numit pe seniorul liberal Dinu Zamfirescu la şefia Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER).

Crin Antonescu a declarat că numirea lui Dinu Zamfirescu la şefia Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului Institutului este firească, ţinând cont de experienţa acestuia.
Liderul liberal a făcut declaraţiile în acest sens la Vila Florica, în comuna Ştefăneşti, Argeş, unde a fost organizate evenimente cu ocazia Zilei Partidului Naţional Liberal.

Premierul Victor Ponta l-a eliberat, miercuri, pe Vladimir Tismăneanu din funcţia de preşedinte al Consiliului Ştiinţific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, hotărând totodată şi retragerea lui Ioan Stanomir din postul de preşedinte executiv al Institutului.

În postul de preşedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului a fost numit istoricul Dan-Andrei Muraru, până în prezent secretar al Centrului de Studii asupra Comunismului şi Postcomunismului. Schimbarea a fost efectuată prin decizie semnată miercuri de şeful Guvernului.
Dinu Zamfirescu este preşedintele Senatului Partidului Naţional Liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite