Detectorul de adevăr vizitat de aproape o mie de bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania "Testează-te la detectorul de adevăr" a luat ieri sfârşit. Timp de o săptămână, persoane publice, dar şi oameni obişnuiţi au trecut pe la detectorul de adevăr, singuri sau cu

Campania "Testează-te la detectorul de adevăr" a luat ieri sfârşit. Timp de o săptămână, persoane publice, dar şi oameni obişnuiţi au trecut pe la detectorul de adevăr, singuri sau cu prietenii.
La "Cortul Adevărului", din Piaţa Universităţii, au fost date, zilnic, peste 100 de certificate de sinceritate. Majoritatea celor care au testat detectorul au fost foarte sinceri, primind calificativul "Subiectul este sincer ca un sfânt". Au existat însă şi persoane "răsplătite" cu calificativul "Subiectul minte, dar moderat". Primele vedete care au trecut prin "focul" detectorului au fost Luminiţa Anghel şi Cosmin Guşă, urmate de Daciana Sârbu, Victor Ponta şi Lavinia şandru. Alina Sorescu şi Elisabeta Lipă au testat detectorul miercuri. Joi, 1 iunie, au trecut pe la Cortul Adevărului Leonard Doroftei şi Nicola, vineri au fost Cristian Boureanu, Farmache Stere şi Gheorghe Dobre. Pe lângă aceste personalităţi, au fost şi o mulţime de tineri care au încercat să "păcălească" detectorul, dar fără succes, fiind vorba despre un soft specializat, care măsoară stresul din vocea intervievatului, după care un psiholog a interpretat rezultatul, dând calificative. Întrebările nu au fost prea comode, dar nu s-a supărat nimeni, totul desfăşurându-se într-un cadru destins şi amuzant.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite