Deputatul PSD Valeriu Zgonea vrea să candideze la Primăria Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Social-democratul, care este parlamentar de Dolj, va comanda un sondaj de opinie care să evalueze şansele pe care le are în lupta pentru Bănie.

Valeriu Zgonea a declarat pentru „Adevărul” că nu vrea să ia o decizie definitivă cu privire la intrarea în competiţia pentru Primăria Craiovei înainte de a vedea cu ce şanse de câştig îl creditează sondajul de opinie.

Până în momentul de faţă, alţi trei candidaţi au anunţat că vor să recâştige Primăria Băniei pentru PSD. Este vorba despre senatorul PSD Olguţa Vasilescu, preşedintele PSD Craiova, Mihai Fifor şi despre Gheorghe Nedelescu, cel care a candidat pentru aceeaşi funcţie şi la ultimele alegeri.

Unul sau doi dintre cei patru ar trebui să intre în sondajul de opinie care, la nivelul PSD Dolj, ar urma să fie realizat de Institutul de Studii şi Cercetări InfoPolitic, condus de consultantul politic, Dan Sultănescu. Liberalii şi-au pregătit şi ei un candidat, pe care îl vor trece prin sondaje: consilierul municipal Pavel Badea . Pe baza celor două sondaje va fi desemnat candidatul USL la Primăria Craiovei.

„Deocamdată, o să întârziem cu sondajul pentru că trebuie să surmontăm această situaţie, cu cei patru candidaţi la primărie. Va trebui să luăm o decizie, şi o să cerem o dispensă ca să putem da rezultatele sondajului pe la jumătatea lunii viitoare”, a declarat preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite