Deputatul Ioan Oltean a citit în plenul Camerei “adeziunea” Aurei Vasile la UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie şi Aura Vasile
Marian Vanghelie şi Aura Vasile

Aventura trecerii Aurei Vasile de la PSD la UNPR continuă cu citirea în cameră a declaraţiei prin care aceasta se declara ieri progresistă. 

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean a citit, marţi, în plenul Camerei, declaraţia prin care Aura Vasile (PSD) anunţa că, începând de luni 19 decembrie, se declară membru UNPR, transmite agenţia Mediafax.

După ce a citit declaraţia, Ioan Oltean (PDL) a explicat că Aura Vasile trebuie să contramandeze transferul, dacă s-a răzgândit.

Deputatul Aura Vasile anunţa, luni, că a hotărât să se alăture celor din UNPR, "cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide", ea menţionând că rămâne pe mai departe "războinică şi dedicată cauzei" în care crede.

Ulterior, liderul PSD Marian Vanghelie anunţa într-o intervenţie directă la un post de televiziune că Aura Vasile a avut un puseu de tensiune în timp ce se afla în biroul lui, şi a fost dusă de urgenţă la spital.

În aceeaşi intervenţie, Vanghelie spunea că Aura Vasile s-a răzgândit şi nu părăseşte partidul în acre s-a afirmat, PSD.

Vasile are 62 de ani şi este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD, fiind viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor. Ea este unul dintre cei mai înfocaţi critici ai Guvernului şi s-a remarcat printr-un limbaj mai “colorat”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite