Deputatul Mircia Giurgiu va înființa Partidul Fraierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircia Giurgiu
Mircia Giurgiu

Deputatul independent Mircia Giurgiu spune că va înființa Partidul Fraierilor, după alegerile locale din iunie. La acest partid vor putea adera persoanele care au fost „fraierite" în relația cu statul, cu autoritățile sau cu altă persoană.

„Vor fi sute de mii de oameni", a declarat Mircia Giurgiu, într-o conferință susținută joi la Cluj Napoca, notează Mediafax.

Ideea, spune Giurgiu, i-a venit de la un protestatar din Piața Unirii din Cluj.

„Intenţionez să înfiinţez Partidul Fraierilor, dar după alegerile locale, în funcţie de câţi oameni vor adera la acest proiect.

Ideea a venit de la un participant la protestele din Piaţa Unirii, care a spus că ar trebui să înfiinţăm un astfel de partid al fraierilor, unde fiecare membru sau cei care au fost fraieriţi de stat, de autorităţi sau de o altă persoană să vină să îşi spună povestea. Vrem să fie învăţătură de minte altora, să ştie cei care se vor afla într-o situaţie asemănătoare să se ferească. Sunt sigur că vor fi sute de mii de oameni", a spus Mircia Giurgiu.

Potrivit lui Giurgiu, partidul pe care îl va înființa va avea sloganuri precum „Să nu faceți ca noi" sau „Cine face ca noi, ca noi să pățească", iar sediul va fi la Cluj Napoca.

Mircia Giurgiu a intrat în Parlament în anul 2004, pe listele PRM, care a semnat un protocol cu Blocul Naţional Sindical, Giurgiu fiind anterior lider de sindicat. În 2008, a fost ales deputat pe listele PDL, partid din care a fost exclus în martie 2011, de atunci activând ca independent.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite