Deputatul Daniel Oajdea va vota împotriva cererii USL de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Danie Oajdea
Deputatul Danie Oajdea

Deputatul independent Daniel Oajdea a declarat, joi, că va vota împotriva cererii USL de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, arătând că doreşte să sancţioneze Guvernul Ponta „care încalcă şi nesocoteşte legile", informează Mediafax.

„Nu poţi să repari o nedreptate printr-o altă nedreptate. Toată cererea s-a făcut cu încălcarea Constituţiei, a legilor şi a regulamentelor. Nu pot gira încălcarea Cosntituţiei, mă aşteptam de la USL să procedeze altfel", a spus Oajdea.

El a arătat că „nu poate susţine prin vot un guvern de mincinoşi, care au promis că votează legea asociaţilor de proprietari şi nu au făcut acest lucru".

Oajea crede că modul în care USL a făcut acţiunea de suspendare a preşedintelui Băsescu reprezintă „un derapaj de la democraţie".

Daniel Oajdea a fost deputat PDL, dar din cauza criticilor sale constante la adresa partidului, culminând cu votarea unei moţiuni de cenzură a opoziţiei de atunci PNL şi PSD, el a fost exclus din PDL.

Daniel Oajdea a respins zvonurile că ar reveni la PDL şi a precizat că nu ştie nimic de aşa ceva.

„E o glumă de vacanţă. Când fac ceva, ies eu singur şi spun, am auzit din presă că aş reveni în PDL, eu nu ştiu nimic de asta, nu am negociat cu nimeni", a explicat Oajdea.

El crede că zvonurile au apărut după ce a afirmat că nu este de acord cu încălcarea Constituţiei şi cu modul în care USL a iniţiat procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite