Deputatul Buzatu, gata să fie dat afară din partid pentru glume proaste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Horaţiu Buzatu, acuzat de subprefectul judeţului că-l terorizează noaptea prin nenumărate telefoane dându-se drept ministrul Dobre, este la un pas de a fi exclus din rândurile PNL.

Deputatul Horaţiu Buzatu, acuzat de subprefectul judeţului că-l terorizează noaptea prin nenumărate telefoane dându-se drept ministrul Dobre, este la un pas de a fi exclus din rândurile PNL.
Unul dintre liderii PNL Dolj, consilierul judeţean Ruslan Oprescu, a cerut, la sfârşitul săptămânii trecute, excluderea din partid a deputatului Horaţiu Buzatu pe motiv că dăunează imaginii partidului. După discuţii aprinse, conducerea PNL Dolj a decis să discute această problemă în viitorul Comitet Executiv al organizaţiei. Preşedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat că s-a discutat relaţia tensionată dintre subprefectul Nicolaie Giurgiţeanu şi deputatul Horaţiu Buzatu. Deputatul a recunoscut că s-a cerut excluderea sa din partid. "Au discutat în şedinţă excluderea mea, dar au discutat degeaba. Eu sunt parlamentar şi sunt membru de drept al Comitetului Naţional al PNL şi, potrivit statutului, nu mă poate exclude Biroul Permanent Judeţean al PNL Dolj", a spus Buzatu.

Totul a început de la o glumă
Horaţiu Buzatu povesteşte că subprefectul Giurgiţeanu a rămas cu resentimente după ce a făcut o glumă cu el în urmă cu doi ani. "Eram la un chef şi am făcut o glumă cu nişte colegi pe seama lui Giurgi (n.r. - subprefectul de Dolj). L-am sunat noaptea târziu şi i-am spus să se prezinte la partid că avem o şedinţă urgentă. Am uitat să-i spunem că e glumă şi s-a dus. Ne-a aşteptat până dimineaţa. L-am găsit în faţa uşii nebărbierit şi cu părul vâlvoi:
Ce faci, bă, mă chemi la partid şi tu nu vii
", a povestit Buzatu. De altfel, surse din PNL Dolj susţin că actualul subprefect era mai mereu luat peste picior de colegii lui.

Buzatu a mai fost exclus de trei ori
Horaţiu Buzatu este membru PNL din 1990. De atunci şi până acum, Buzatu a fost exclus din partid de trei ori. În 2002, Horaţiu Buzatu a ajuns în fruntea liberalilor doljeni. Buzatu a fost schimbat din funcţie anul trecut, după ce a intrat în dizgraţiile secretarului general al guvernului, Mihai Voicu, deputat PNL de Dolj.

Giurgiţeanu, omul actualului lider al PNL Dolj
Nicolaie Giurgiţeanu a ajuns subprefectul judeţului în urmă cu o lună, după ce Ion Groza şi-a dat demisia din funcţie. Giurgiţeanu a beneficiat de sprijinul actualului preşedinte al PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite