Ludovic Orban, noul vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban speră să conducă PNL
Ludovic Orban speră să conducă PNL

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales astăzi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor după ce Bogdan Olteanu a demisionat din Parlament ca urmare a desemnării sale în funcţia de viceguvernator al BNR

Votul asupra lui Ludovic Orban a fost secret, cu bile. Din cei 246 de deputaţi prezenţi, candidatura lui Orban a întrunit 165 de voturi pentru şi 81 împotrivă.

"Vreau să le mulţumesc colegilor mei deputaţi care au votat pentru şi să constat la cei care au votat împotrivă că, uneori, patima politică depăşeşte limitele cutumei, că un vot aproape formal se transformă într-un vot politic", a spus Orban după anunţarea rezultatului.

Grupul deputaţilor PNL a decis pe 13 octombrie, prin vot, ca în locul lui Bogdan Olteanu, funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor să fie ocupată de Ludovic Orban. Anunţul a fost făcut de liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu, care a precizat că au existat două candidaturi pentru postul vacant, anume cea a lui Ludovic Orban şi a lui Relu Fenechiu. "Majoritatea colegilor s-au exprimat în favoarea lui Ludovic Orban care de acum înainte va fi vicepreşedintele propus de liberali în Camera Deputaţilor", a afirmat Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite