Deputaţii au început sezonul marilor voiaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, ieri, o avalanşă de cereri de deplasare în străinătate, care vizau destinaţii precum New York, Napoli, Capetown Africa de Sud sau Erevan.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, ieri, o avalanşă de cereri de deplasare în străinătate, care vizau destinaţii precum New York, Napoli, Capetown Africa de Sud sau Erevan. Deputaţii Ioan Buda (PD) şi Pantelimon Manta (PC) pleacă în perioda 1-3 iunie la Berlin, la conferinţa parlamentară intitulată "Rugăciunea Berlineză".
Un grup de trei deputaţi se vor deplasa la Capetown, în Africa de Sud, pentru a participa la discuţii privind constituirea unui "pact euro-african pentru dezvoltarea Africii".
Deplasarea va dura peste cinci zile, costurile urmând să fie calculate abia după finalizarea acţiunii. Biroul Permanent al Camerei a protestat doar faţă de faptul că nu mai puţin de şase parlamentari s-au înghesuit să plece la un seminar desfăşurat la Napoli şi a cerut să se mai reducă numărul acestora.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite