Deputaţii îşi dublează bugetul pentru maşini şi deplasări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în valoare de un milion de lei. În schimb, deputaţii au decis să facă o economie substanţială la achiziţia de cărţi şi materiale documentare, unde bugetul se va reduce cu mai mult de 50%,

în valoare de un milion de lei. În schimb, deputaţii au decis să facă o economie substanţială la achiziţia de cărţi şi materiale documentare, unde bugetul se va reduce cu mai mult de 50%, ajungând la 111.000 lei noi. Proiectul de buget adoptat de Biroul Permanent trebuie aprobat de plenul Camerei şi apoi introdus în bugetul de stat pe 2007, care este elaborat de guvern şi aprobat de întregul parlament.
Încă un milion de euro, în 2006
Tot ieri, conducerea Camerei a aprobat cheltuieli suplimentare de un milion de euro pentru diferite dotări, printre care un sistem de transport pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii. În plus, pentru vizitatorii Palatului Parlamentului ar urma să se achiziţioneze patru terminale "Info Kiosk". Secretarul Biroului Permanent, Radu Ruşanu, a explicat că sumele alocate provin din redistribuirea sumelor prevăzute la capitolul "Mobilier" şi "Sistem pentru testarea şi verificarea canalelor de fibră optică". Camera va beneficia şi de dotările folosite la reuniunea de la Bucureşti a statelor francofone. Deputaţii au rămas, printre altele, cu trei canapele, 16 covoare, 70 de fotolii, precum şi o linie de autoservire.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite