Deputaţii, chemaţi la muncă din vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputaţii, chemaţi  la muncă  din vacanţă
Deputaţii, chemaţi la muncă din vacanţă

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, ieri, organizarea unei sesiuni extraordinare la 27 iulie, în care să fie dezbătute rapoartele comisiilor de anchetă în cazurile Ridzi şi Sterling-Tăriceanu.

Ministrul Tineretului, Monica Iacob-Ridzi (foto), riscă să-şi piardă funcţia dacă va începe urmărirea penală împotriva sa.

Secretarul Camerei Deputaţilor Dumitru Pardău a precizat că, după ce plenul Camerei se va pronunţa asupra celor două rapoarte, va fi sesizată Comisia juridică pentru o eventuală începere a urmăririi penale împotriva Monicăi Iacob Ridzi şi a lui Călin Popescu Tăriceanu.

El a adăugat că Biroul Permanent a decis ca ambele cazuri să fie finalizate până la data de 1 septembrie. Întrebat ce se va întâmpla dacă rapoartele comisiilor de anchetă vor fi respinse de plen, Pardău a răspuns doar că „procedural, lucrurile sunt interpretabile“.

Deputaţii PSD au propus, ieri, continuarea activităţii comisiei de anchetă în cazul Ridzi, pentru a lămuri care a fost destinaţia sumelor cheltuite de ministerul de resort pentru Ziua Tineretului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite