O parte dintre deputaţii PSD asistă la lucrările Camerei din lojă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de 25 de deputaţi PSD au urmărit, astăzi, şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor de la balcoanele sălii, unii dintre aceştia arătâdu-şi nemulţumirea faţă de greva iniţiată de PNL.

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a declarat, că deputaţii PSD au ales să nu participe la lucrările Camerei şi să stea la balcoane în semn de protest.

"Nu vrem să participăm la lucrări. Stăm în balcoane şi dovedim că suntem aici. În sală sunt puţini de la majoritate", a explicat Duvăz, aflat într-o lojă.

Pe de altă parte, unii reprezentanţi ai PSD au declarat, sub protecţia anonimatului, pentru Mediafax, că "este supărare mare" în partid din cauza grevei parlamentare.

"La noi (în PSD-n.r.) este supărare mare pe tema acestui joc de-a greva. Facem jocul PNL", a precizat un social-democrat.

Potrivit surselor citate, parlamentarii PSD lucrează la o moţiune simplă pe tema fiscalităţii, care ar urma să fie depusă săptămâna viitoare şi care ar putea fi folosită ca pretext pentru revenirea social-democraţilor la lucrările Camerei.

Mai mulţi deputaţi PSD au semnat, ieri, condica de prezenţă a Camerei Deputaţilor, cu menţiunea "Protest parlamentar", iar unii dintre aceştia au asistat la lucrările în plen de la balconul sălii de şedinţă, în timp ce, din partea PNL, şedinţa era monitorizată, din sală, de viceliderul Eugen Nicolăescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite