Democraţii şi liberal-democraţii "s-au luat", dar fără acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

un proiect politic de care România are nevoie. Dreapta se află astăzi la guvernare şi rezultatele se văd. Dorim ca în continuare forţele de centru-dreapta să poată fi oricând un adversar

un proiect politic de care România are nevoie. Dreapta se află astăzi la guvernare şi rezultatele se văd. Dorim ca în continuare forţele de centru-dreapta să poată fi oricând un adversar redutabil pentru stânga politică din România", a explicat Stolojan. Liderii celor două formaţiuni au mai stabilit să colaboreze pentru promovarea legii Agenţiei Naţionale de Integritate şi a celei a audiovizualului, precum şi pentru restructurarea guvernului. Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, ieri, că, la nivelul Executivului s-a stabilit deja transformarea Ministerului Integrării Europene într-unul al Dezvoltării Regionale. Potrivit primului-ministru, această mutare echivalează cu o restructurare guvernamentală şi ea va fi supusă aprobării parlamentului la începutul sesiunii următoare, adică după 1 februarie 2007.
Colaborare fără protocol
Stolojan a declarat că, deocamdată, nu se pune problema încheierii unui protocol de colaborare între PLD şi PD. Liderul democrat Emil Boc a precizat că, având în vedere că actualul guvern nu mai are majoritate, PD nu va "bate la poarta PSD şi PRM" pentru a cere sprijin politic.
Tăriceanu: Subiectul nu ne interesează
Preşedintele PNL a declarat după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că subiectul colaborării PLD-PD nu este de interes pentru formaţiunea liberală. "M-am mai pronunţat în privinţa colaborării PD cu PLD. Nu vreau să mai reiau subiectul pentru că nu este de interes pentru PNL", a afirmat Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite