Daniel Constantin, ministrul Agriculturii: "Băsescu m-a ameninţat să am grijă ce mişc, că mă urmăreşte în permanenţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PC Daniel Constantin scrie, pe blogul său că este monitorizat de junaliştii de la Evenimentul Zilei, şi în acest context povește ceea ce i-a spus președintele Traian Băsescu în seara depunerii jurământului: "Ai grijă ce miști! Te urmăresc în permanență!".

Constantin îi ironizează pe jurnaliștii de la Evenimentul Zilei, comentând că sunt "și profesioniști. "E drept, poate nu în jurnalism, dar sunt acolo oameni care muncesc pe brânci, de dimineață până seara, supraveghează reședințe private zile întregi, se cațără pe garduri și, atunci când realitatea nu-i ajută, își exploatează sălbatic imaginația pentru a găsi și alimenta subiectele pe care au ordin să le creeze. Și vorbesc din proprie experiență. După ce am preluat funcția de ministru al agriculturii am beneficiat de servicii gratuite de monitorizare asigurate de Evenimentul zilei. În primul rând, casa îmi este permanent vegheată - este un sentiment neprețuit de siguranță! Ce hoț ar mai îndrăzni să comită un furt care ar putea fi acoperit "live text și foto" de Evz și citit în timp real de cei 5-6 cititori ai publicației?! Dar seviciile de protecție și pază nu se opresc aici. Toți membrii familiei mele beneficiază de monitorizare atentă. Și, pentru că cei doi copii ai mei au, de regulă, un program monoton între casă și grădiniță/școală, soția mea, prietenii și chiar florăria familiei se bucură de o atenție specială. Orice mașină care se oprește în fața casei este imediat fotografiată", scrie Daniel Constantin.

El îşi continuă ironiile spunând că a primit chiar o ofertă tentantă de la un important producător auto care ar vrea să-și parcheze noul model în fața casei mele pentru publicitate gratuită. "Am refuzat, nu vreau să-mi achit împrumuturile atât de ușor. Ce-ar mai scrie "îngerii mei păzitori" de la Evenimentul zilei?!", comentează ironic liderul PC.

Activitatea jurnaliștilor vizează doar corecta informare a cetățenilor "și nu reprezintă o campanie de denigrare abjectă desfășurată la comandă politică în încercarea de a destabiliza guvernarea USL", mai spune el.

"Totodată, nu vreau să cred că atacurile din Evz sunt consecința directă a unui mesaj transmis de președintele Băsescu în seara depunerii jurământului în calitatea de ministru. "Ai grijă ce miști! Te urmăresc în permanență!", mi-a spus atunci domnul Băsescu (cuvintele cred că se pot distinge la o vizualizare atentă a transmisiei video de la acel eveniment). La asta să se fi referit atunci domnul președinte?! Cu asta se ocupă președintele-jucător, domnul austeritate, domnul "spaima crizei", domnul "sfarmă salarii"?! Nu se poate! Păi când mai modernizează statul dacă își irosește resursele și talentul pentru a-l monitoriza pe Constantin?! Treaba domniei sale este să vegheze Constituția, nu să vegheze la florărie!", scrie președintele PC.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite