Daniela Andreescu a pierdut procesul privind revocarea sa din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul secretar general al Guvernului Daniela Andreescu a pierdut, la Curtea de Apel Bucureşti, procesul privind revocarea sa din funcţie, instanţa stabilind că aceasta trebuia să-l cheme în judecată doar pe Emil Boc, şi nu întreaga instituţie.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, miercuri, acţiunea Danielei Andrescu în care a cerut anularea deciziei prin care a fost îndepărtată din funcţia de şef al SGG şi în care pârât este Guvernul, prin premierul Emil Boc.

Reprezentantul Guvernului le-a explicat judecătorilor că în raport cu ceea ce solicită Andrescu în acţiunea sa, în judecată nu trebuia chemată instituţia, ci doar fostul prim-ministru Emil Boc.

După deliberări, Curtea de Apel Bucureşti a decis că Daniela Andreescu trebuia să-l cheme în judecată doar pe Emil Boc, admiţând astfel apărarea Guvernului.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de toate părţile din proces la instanţa supremă.

Daniela Andreescu a apreciat că revocarea sa din funcţie ar fi trebuit decisă doar în baza unei sentinţe judecătoreşti, emisă în urma anchetelor derulate de Agenţia Naţională de Integritate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite