Daniela Buruiană: "M-am săturat de bătrâni, incompetenţi şi mincinoşi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Vadim Tudor s-a răzgândit şi nu mai demisionează din parlament. În aceste condiţii, singura care a plătit a fost Daniela Buruiană, exclusă din partid. Ea iese la bătaie cu acuzaţii

Corneliu Vadim Tudor s-a răzgândit şi nu mai demisionează din parlament. În aceste condiţii, singura care a plătit a fost Daniela Buruiană, exclusă din partid. Ea iese la bătaie cu acuzaţii dure la adresa partidului şi a apropiaţilor lui Vadim Tudor.

"Adevărul": Cum comentaţi situaţia din PRM, având în vedere că eraţi o susţinătoare fidelă a partidului şi a preşedintelui C.V.Tudor?

Daniela Buruiană: Partidul a intrat într-o fundătură din care nu va mai ieşi. PRM este un partid anchilozat. E depăşit din toate punctele de vedere, inclusiv ideologic. El nu mai are o exponenţă în realitatea naţională şi internaţională.

Partidul nu poate fi condus de oameni de vârsta a treia, marea majoritate sunt foşti colaboratori, informatori ai Securităţii, activişti. PRM n-a fost şi, din păcate, nu va fi niciodată la guvernare. În ultimul timp, partidul este condus de oameni de cea mai proastă calitate care există în societatea românească.

- La cine vă referiţi?

- Mă refer la un pretins jurist cum este Lucian Bolcaş, personaj extrem de controversat. Când a fost deconspirat dosarul de Securitate al Rodicăi Stănoiu, alături de el de ce nu s-a deconspirat şi dosarul domnului Lucian Bolcaş? (…) Eu nu consider normal ca partidul să fie condus şi acum de oameni de speţa lui Ilie Merce. M-am săturat de bătrâni, incompetenţi şi mincinoşi. Partidul e construit pe o minciună care în perioada viitoare se va dezumfla.

- Cum comentaţi acuzaţiile pe care vi le-a adus C.V. Tudor?

- E un comunicat de presă făcut de domnul Merce şi Bolcaş pe marginea biroului. Nu e domnul preşedinte Vadim Tudor. Eu îi cunosc prea bine stilul, de 16 ani. Probabil, nu ştiu sigur, domnul Vadim i-a însărcinat pe domnii Merce şi Bolcaş să facă acest comunicat. E un comunicat de o imbecilitate greu de comentat şi nu mă cobor la nivelul domnului Bolcaş sau Merce ca să comentez. Pe mine nu mă deranjează că ei, doi-trei derbedei, s-au hotărât să mă dea afară... (Alexandru Macoveiciuc)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite