Daniel Constantin (PC): Sever Voinescu şi PDL dau dovadă de ipocrizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat, astăzi, că deputatul Sever Voinescu şi PDL "dau încă o dată dovadă de ipocrizie" lansând ideea unui cond de conduită electorală după ce au dat cadouri alegătorilor din Neamţ.

"După ce s-a întâmplat, şi o ţară întreagă a văzut ce s-a întâmplat, în special la Piatra Neamţ cu acele cadouri electorale, atunci când au demonstrat că numai aşa poţi câştiga în România, profitând de sărăcia în care au adus chiar ei anumiţi oameni, acum vin şi încearcă să dea dovadă de moralitate prin aceste declaraţii pe care le-a făcut astăzi domnul Voinescu. ", a afirmat liderul PC.

El a reamintit faptul că Uniunea Social Liberală i-a propus preşedintelui Traian Băsescu, şi nu PDL, un parteneriat Putere-Opoziţie-Banca Naţională pentru scoaterea României din criză.

"Cred că pe acel model putem să facem din nou un astfel de dialog, care să fie corect, şi nu unul care să aibă la bază ipocrizia PDL. Eu cred că avem nevoie de alegeri corecte, avem nevoie de alegeri transparente în 2012, ceea ce actuala putere sunt convins că nu poate să ofere", a spus preşedintele conservator.

PDL a decis ca în prima săptămână de activitate legislativă să invite toate formaţiunile politice parlamentare la o discuţie finalizată cu adoptarea unui cod de conduită electorală, care ulterior să poată fi monitorizat în campanie de structurile societăţii civile, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite