Daniel Constantin: USL îşi doreşte ca moţiunea să treacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PC Daniel Constantin a declarat, astăzi, că există o dorinţă foarte mare în cadrul USL ca moţiunea de cenzură să treacă, precizând că Opoziţia mai are nevoie de 7 voturi.

"Există o dorinţă foarte mare în cadrul USL ca această moţiune să treacă, dar şapte voturi sunt şapte voturi, şi sunt foarte importante. Acest Guvern a fost instalat cu numai patru voturi diferenţă, cred că la această diferenţă foarte mică şi un vot e foarte important. Ne dorim, dar încă suntem foarte reţinuţi în a da un verdict dacă va trece sau nu această moţiune de cenzură", a afirmat Constantin.

El a spus că USL este pregătită să-şi asume susţinerea unui nou Guvern "care să îndrepte lucrurile în România".

"Cert este că suntem pregătiţi aşa cum au spus şi preşedinţii Victor Ponta şi Crin Antonescu, să ne asumăm susţinerea unui nou Guvern, suntem pregătiţi să ne asumăm o guvernare care să îndrepte lucrurile în România", a adăugat Daniel Constantin.

Vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu a declarat, joi, la RFI, că moţiunea de cenzură a USL va fi adoptată de Parlament, Opoziţia mai având nevoie de patru voturi, iar până vineri le va avea şi pe acestea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că USL are, în acest moment, 224 de parlamentari înscrişi în grupurile sale parlamentare, el precizând că toţi vor vota moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite