Dan Voiculescu: Băsescu nu poate vorbi despre economie. Spune aberaţii când o face

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Voiculescu apare în documentarul „Kapitalism“
Dan Voiculescu apare în documentarul „Kapitalism“

Deputatul PC Dan Voiculescu este de părere că discursul pe care îl va susţine mâine Traian Băsescu în Parlament va fi "unul politicianist".

"Traian Băsescu nu poate vorbi despre econoimie şi atunci când o face spune numai aberaţii...Părerea mea este că va fi un discurs politicianist", a afirmat Dan Voiculescu, la Realitatea TV, referitor la discursul pe care Traian Băsescu îl va susţine în Parlament.

Despre Guvern, deputatul PC a spus că nu este capabil să facă planuri alternative pentru că, dacă ar fi putut, "sigur le-ar fi făcut până acum". "După atâta timp de gafe macroeconomice denotă că nu se pricep".

Dan Voiculescu este de părere că Guvernul pregăteşte un nou împrumut, adăugând că România ar trebui să ia împrumuturi pe termen mediu şi lung, nu "de cârpeală", pentru că implică costuri mari.

"Un calcul simplu arată că românii plătesc acum la împrumuturile luate dobânzi de 1 miliard de lei, care este egal cu toate tăierile pe care le-a făcut Guvernul Boc până acum", a adăugat deputatul PC.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite