Dan Suciu este noul purtător de cuvânt al Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Suciu- themoneychannel.ro
Dan Suciu- themoneychannel.ro

Dan Suciu, redactor-şef al postului TV Money Channel, a fost numit, astăzi, în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, prin decizia premierului Mihai Răzvan Ungureanu, au declarat surse guvernamentale.

Surse oficiale au confirmat, vineri, pentru Mediafax, că Dan Suciu, redactor-şef al postului TV Money Channel şi Ionuţ Stanimir, şef comunicare externă al BCR, sunt variantele premierului Ungureanu pentru postul de purtător de cuvânt al Guvernului, ei având deja discuţii pe această temă cu şeful Executivului.

"Şeful Guvernului doreşte ca în postul de purtător de cuvânt al Guvernului să fie o persoană specializată în economie. Cele mai mari şanse de a ocupa acest post le are Dan Suciu, care a acceptat în principiu să preia funcţia, dar decizia finală aparţine premierului, iar la acest moment nu este luată", au arătat sursele citate.

Dan Suciu a mai lucrat ca redactor şi redactor-şef la săptămânalul Privirea, specializat fiind în economie, iar ulterior la revista Banii Noştri şi la săptămânalul Prezent.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite