Dan Diaconescu: ”MRU e doar o marionetă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu a vorbit, sâmbătă seară, într-o emisiune la postul de știri România TV despre alegerile din acest an, dar și despre actualul premier al României. El a declarat faptul că România are în momentul de față doi premieri, unul oficial și unul care decide tot ce se întâmplă.

"România are astăzi doi premieri, unul Mihai Răzvan Ungureanu, care e doar o marionetă, doar semnează hârtiile scrise de Băsescu și unul adevărat, Băsescu. Băsescu a negociat cu Fondul Monetar, Băsescu poartă discuțiile cu Banca Națională", a precizat Diaconescu.

Întrebat dacă va candida pentru Primăria Capitalei, Dan Diaconescu nu a dat un răspuns concret, dar a spus că nu exclude această idee.

"Eu pot avea în viitorul apropiat trei calități: aceea de Primar General, aceea de Prim Ministru sau aceea de Președinte de țară", a spus patronul televiziunii OTV.

Despre Sorin Oprescu, Diaconescu a ținut să menționeze că nu are șanse să câștige Primăria Capitalei. Potrivit realizatorului tv, "Sorin Oprescu va iesi pe locul trei, pentru simplu fapt că bucureștenii vor să îl schimbe cu oricine altcineva."

În ceea ce privește alegeriile din acest an, prezența la vot va crește, în viziunea lui Diaconescu.

"Prezența la vot va crește cu 20% mulțumită noului partid,PPDD. Fără acest partid alegerile ar fi fost monotone, gri, plictisitoare, nimeni cred că nu s-ar mai fi dus la aceste alegeri", a spus Dan Diaconescu

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite