Ponta către Diaconescu: Oamenii din Gorj nu sunt amatori de circ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, comentând candidatura liderului PP-DD Dan Diaconescu pentru un post de senator în colegiul său, că oamenii din Gorj sunt mari amatori de muzică şi de artă, nu de circ.

"În ce mă priveşte, de când am fost prima dată ales deputat în 2004, am fost sprijinit şi le sunt foarte recunoscător oamenilor din Târgu Jiu. Evident că voi candida în acelaşi colegiu şi în 2012 şi probabil în 2016. Nu voi schimba niciodată colegiul în care candidez, pentru că oamenii din Târgu Jiu au fost alături de mine când nu aveam nicio funcţie şi foarte puţini ar fi crezut vreodată că voi ajunge premier sau preşedinte de partid. În rest, să ştiţi că cei din Gorj sunt foarte mari amatori de muzică şi de artă, nu de circ", a spus Ponta.

Preşedintele PP-DD Dan Diaconescu a anunţat, într-o emisiune la B1 Tv, că va candida la alegerile parlamentare în colegiul unde va candida şi Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia că nu are o influenţă chiar aşa de mare.

„M-au rugat mulţi specialişti în politică să obturez accesul domului Ponta în viitorul Parlament" a afirmat Diaconescu. „Drept urmare, voi candida în colegiul în care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el", a continuat liderul PP-DD.

Dan Diaconescu este sigur de victorie, fiind convins că „oricât ar frauda , Ponta n-are cum să treacă de 49%".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite