Dan Diaconescu: Elodia trebuia lăsată pe listele electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul TV Dan Diaconescu crede că Elodia nu ar fi trebuit scoasă de pe listele electorale, deoarece nu s-a dovedit că ea ar fi fost ucisă, conform RTV.

"Eu cred că Elodia trebuia lăsată pe liste, fiindcă nu s-a dovedit încă dacă ea a fost omorâtă sau ea ar fi fost moartă", a declarat Dan Diaconescu.

El a mai spus că, nici în prezent, situaţia privind Elodiei nu este încă clară: "S-ar putea ca Elodia să se uite acum la România TV şi s-ar putea bineînţeles ca la un moment dat să se prezinte la vot".

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a verificat personal şi a văzut că numele avocatei Elodia Ghinescu nu apare pe listele electorale permanente de la Braşov, notează gândul.info.

"Am mai fost întrebat în legătură cu prezenţa acestui nume pe listele electorale permanente. Am verificat personal şi am văzut că acest nume nu apare pe listele permanente care au stat la baza referendumului. Persoana (Elodia Ghinescu - n.n.) a fost declarată decedată şi a fost radiată de pe listele permanente. La Primăria Braşov chiar funcţionează sistemul prin care persoanele care sunt decedate sunt scoase de pe listele permanente", a declarat Scripcaru.

Premierul Victor Ponta le-a spus marţi miniştrilor din cabinetul său să verifice listele electorale şi să îi scoată pe Elodia Ghinescu şi pe generalul Pacepa.

"Dacă veţi reuşi, fără să-l supăraţi pe preşedintele suspendat, să îi scoateţi de pe listă şi pe domnul generalul Pacepa, şi pe doamna Elodia Ghinescu nu poate fi decât în beneficiul şi spre deliciul mass-media", le-a spus premierul miniştrilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite