Dan Voiculescu: „Traian Băsescu trăieşte din bârfă şi este inapt să construiască“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, i-a făcut o caracterizare preşedintelui ţării, afirmând că Traian Băsescu este un preşedinte gol, iar cunoştinţele sale despre lume se reduc la viaţa pe punte.

Senatorul a publicat, pe blogul personal, un text în care îl atacă pe Traian Băsescu, precizând că acesta a fost un marinar care nu s-a omorât cu lectura. „Domnul Traian Băsescu a fost marinar. Asta a învăţat, asta i-a plăcut, asta a vrut să facă. Nimic în plus. Nu s-a omorât niciodată cu lectura şi, implicit, cunoştinţele sale despre lume se reduc mereu la viaţa pe punte. De aceea confundă sacrificiul regelui Mihai I cu o trădare, ca pe vapor, iar activitatea politică cu negocieri clandestine, ca în port", scrie liderul PC.

Protest în oraşul revoluţiei împotriva lui Traian Băsescu pentru că l-a jignit pe Regele Mihai

Dan Voiculescu a continuat pe acelaşi ton şi l-a descris pe şeful statului ca pe un om gol, care este lipsit de angergură şi a cărui viziune a rămas definitiv blocată în universul unei bărci. „Avem un preşedinte gol, care trăieşte din bârfă, inapt să construiască, dispus oricând să demoleze. Avem un preşedinte de care ne este ruşine. Din cauza căruia simţim mereu nevoia să ne cerem scuze străinilor, încercând să-i convingem că România nu este un vapor în derivă şi că românii nu sunt nici rudimentari, nici agresivi, nici lipsiţi de viziune", a adăugat Voiculescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite