Dan Voiculescu: „Traian Băsescu este un preşedinte slab“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a spus miercuri că şeful statului este o persoană care fixează noi repere ale neputinţei instituţionale.

Dan Voiculescu a postat, pe blogul personal, o scurtă caracterizare a lui Traian Băsescu, văzut ca un preşedinte slab şi tupeist. „Traian Băsescu este un preşedinte slab. Un preşedinte care fixează noi repere ale neputinţei instituţionale. Tupeul si încălcarea constantă a regulilor sistemului de drept nu pot înlocui puterea. O pot doar caricaturiza", a spus acesta.

Mai mult, Dan Voiculescu a descris şi cum ar acţiona un preşedinte slab, făcând aluzie tot la şeful statului. „Un preşedinte puternic ar fi scos România di criza economică. Un preşedinte puternic nu ar fi sfârşit huiduit de poporul său. Un preşedinte slab s-ar fi mulţumit cu câteva arestări preventive - de preferat din rândul rivalilor săi, astfel încât să pară influent. Un preşedinte slab ar fi luptat împotriva crizei economice cu miniştri şi specialişti mai slabi chiar decât el - pentru a-i putea controla. Un preşedinte slab ar fi procedat întocmai precum Traian Băsescu", încheie liderul conservatorilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite