Dan Nica: Vă dezamăgesc, liderii de filiale nu-şi doresc ieşirea de la guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Dan Nica a declarat astăzi că la Comitetul Executiv al PSD nu se discută despre ieşirea de la guvernare. El a spus că se vede în situaţia de a-i dezamăgii pe jurnaliştii prezenţi şi asta deoarece nu e adevărat că liderii de filiale îşi doresc ieşirea de la guvernare.

"Nu acesta este subiectul nostru.  Noi tot ceea ce avem ca şi lucruri pe care avem să le discutăm în cadrul Coaliţiei, le discutăm în cadrul Coaliţiei. Astăzi, subiectele noastre sunt legate de altceva. Dacă doriţi, este un moment festiv, am câştigat alegerile pentru Parlamentul European, am dovedit că suntem cel mai important partid al României şi obligaţia noastră este ca în continuare acţiunea noastră să fie acţiune pe care cetăţenii României să fie mândri", a explicat Dan Nica.

Întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că aproximativ 30 de lideri de filiale şi-ar dori ieşirea de la guvernare, vicepremierul a negat că această dorinţă ar fi fost dorinţa liderilor de filiale, Relatează NewsIn.

"Am o mare durere în suflet, vă dezamăgesc. Nu e aşa", a spus Dan Nica.

Anterior, preşedintele PSD, Mircea Geoană a exprimat aceeaşi poziţie:  "Avem alte teme astăzi. Avem alte teme mai importante. O să avem alte teme astăzi".

Declaraţia preşedintelul de onoare al PSD, Ion Iliescu,  a fost mai nuanţată: "Sunt păreri împărţite, vom vedea, vom judeca cum e mai raţional".

Comitetul Executiv al PSD, reunit astăzi la Turnu Măgurele, Teleorman. Pe agendă, social-democţii au trecute atât analiza rezultatelor obţinute de filiale la euroalegeri, cât şi colaborarea la nivel central şi teritorial cu PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite