Dan Diaconescu: 10 ani am avut un preşedinte chior, o să avem 10 ani unul ştirb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul OTV şi fondatorul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a spus la Realitatea TV că, dacă 10 ani românii au avut un preşedinte chior, în următorii 10 ani o să aibă unul ştirb, adică pe el. Replica a venit după ce poetul Mircea Dinescu l-a întrebat pe Diaconescu de ce are "pauză" între dinţi.

"L-am văzut mai bine acum pe domnul Diaconescu pe ecranul ăsta mare. Şi eu am o pauză între dinţi, din naştere. Văd că are o pauză foarte mare. V-au scos dinţii la anchetă, sau ce s-a întâmplat?", l-a întrebat Mircea Dinescu pe patronul OTV.

"Să vă explic, domnu' Dinescu. Dacă până acum, 10 ani am avut un preşedinte, cum se spune în popor, chior, acum o să avem 10 ani un preşedinte ştirb", a răspuns, amuzat, Diaconescu.

Apoi a explicat. "E vorba de faptul că dinţii mei au migrat dintr-o parte într-alta şi s-a format acea - să spunem - strungăreaţă, ca a dumneavoastră. Sunt atât de sănătoşi încât nu am vrut să umblu la ei. Ca să am o caracteristică ca a lui Traian Băsescu, am şi terminaţia care mă avantajează, cu 'escu' la nume. Şi de-asta sigur o să vă fiu preşedinte vreo 10 ani", a spus Dan Diaconescu.

Citeşte alte materiale scrise de Oana Racheleanu:

Oana Stancu şi Adrian Ursu: Am fost cenzuraţi la Realitatea Tv

VIDEO Accident în lanţ în Germania, din cauza ceţii: 52 de maşini avariate, trei morţi şi 35 de persoane rănite

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite