Dan Diaconescu va candida în acelaşi colegiu cu Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PP-DD Dan Diaconescu a anuntat, luni, că la alegerile parlamentare din 9 decembrie va candida în colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia că nu are o influenţă chiar aşa de mare.

„M-au rugat mulţi specialişti în politică sa obturez accesul domului Ponta în viitorul Parlament. Voi candida în colegiul în care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el”, a declarat Diaconescu, luni seara, la emisiunea „Ultimul cuvânt“ de la B1TV

Diaconescu a mai spus că dezavantajul USL-ului este că reprezentantul patidului care nu câstigă un colegiu cu 51%, şi face doar 49% nu mai intră în Parlament prin redistribuire, dată de partidele mici care vor intra la redistribuire.

Citeşte şi: Cum se umflă Parlamentul de la Bucureşti

”Voi câştiga în acel colegiu în faţa domnului Ponta. Oricât ar frauda el n-are cum să treaca de 49%“ este de părere liderul PP-DD.

Victor Ponta este deputat de Gorj, fiind ales de două ori în colegiul numărul 6. „Sunt foarte mândru că reprezint în Parlament judeţul Gorj, care este o zonă specială pentru mine, cu riscul de a supăra oamenii din restul județelor. (…) Candidez pe colegiul meu pe care am fost ales şi sper că oamenii mă vor vota din nou“, declara Ponta în luna august.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite