Curtea de Apel Bucureşti a desemnat judecătorii pentru Comisia Specială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luiza Moteanu, magistrat la Judecătoria Sectorului 6, Lucian Netejoru, de la Tribunalul Giurgium, şi Nicoleta Grigorescu, de la Secţia a II-a Penală a Curţii de Apel Bucureşti au fost aleşi

Luiza Moteanu, magistrat la Judecătoria Sectorului 6, Lucian Netejoru, de la Tribunalul Giurgium, şi Nicoleta Grigorescu, de la Secţia a II-a Penală a Curţii de Apel Bucureşti au fost aleşi să facă parte din Comisia specială de la Cotroceni.

Asociaţia Magistraţilor din România va pune în discuţie, pe 20 octombrie, excluderea din organizaţie a magistraţilor care acceptă să-şi depună candidaturile în vederea desemnării ca judecători în Comisia Specială de la Cotroceni.

AMR susţine că modificarea Legii privind răspunderea ministerială este neconstituţională, însă magistraţii din Asociaţie şi-au manifestat şi nemulţumirile legate de faptul că nu li s-a solicitat punctul de vedere cu privire la acest act normativ.

CSM a adoptat, pe 11 octombrie, Regulamentul privind procedura de numire a unor judecători în Comisia Specială de avizare a începerii urmăririi penale în cazul unor fapte comise de membri ai guvernului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite