Cristian Tudor Popescu : “Dan Diaconescu recoltează o tranşă de voturi ale cetăţenilor alienaţi mintal şi disperaţi ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul  Cristian Tudor Popescu a comentat câştigarea licitaţiei pentru privatizarea Oltchim  de către Dan Diaconescu, afirmând despre această investiţie că: “i se întoarce într-un capital de amic al poporului, de om care vrea să rămână combinatul poporului şi  recoltează o tranşă de voturi ale cetăţenilor alienaţi mintal şi disperaţi”.

Invitat să îşi exprime opinia în cadrul unei dezbateri difuzate vineri de postul România TV,  jurnalistul a ţinut să menţioneze faptul că “alienat mintal nu înseamnă prost” şi a continuat spunând că investiţia lui Dan Diaconescu este una “cu un caracter electoral”.

De asemenea, arată că investiţia “a venit la intersecţie cu interesele Guvernului Ponta care era extrem de înghesuit.”, iar “socoteala Guvernului  Ponta a fost că, între a-i oferi lui Dan Diaconescu prilejul de a câştiga capital electoral şi a pierde puncte, a ales varianta: Dan Diaconescu, câştigător.”.

Caracteriz
ându-l pe Diaconescu ca pe un “mutant politic monstruos”,  jurnalistul a menţionat că această mutare este “un nou punct în campania de imagine”, iar reacţia lui Victor Ponta, una de respingere, este firească. Cristian Tudor Popescu şi-a argumentat poziţia spunând că : “Ponta nu avea de ce să aibă o reacţie entuziastă la victoria lui Dan Diaconescu. ”, având în vedere că, din punct de vedere politic, se impunea “o delimitare”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite