Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL: Ponta este „Prâslea cel mincinos“! A părăsit Cabinetul şi a plecat în campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Trăilă
Cristina Trăilă

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Cristina Trăilă, cere demisia premierului Victor Ponta, pe care l-a denumit "Prâslea cel mincinos", arătând că acesta a părăsit Cabinetul împreună cu toţi miniştrii săi şi a plecat în campanie electorală.

Trăilă a spus, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Suceava, că Guvernul Ponta cu toţi miniştrii săi au părăsit Cabinetul, iar Palatul Victoria s-a închis.

"După ce a blocat fondurile europene, Ponta a considerat că e cazul să intre în şomaj. Bine ar fi să nu ia banii de şomaj. Dacă tot vrea să-şi facă campanie, să-şi dea demisia", a spus liderul OFPDL.

Ea a mai spus că de cinci luni Guvernul este în campanie electorală veşnică şi are în continuare sentimentul că e în opoziţie.

"Ponta se comportă ca Prâslea cel mincinos. Minte într-o lună cât mint alţii într-o viaţă întreagă. Să plece acolo unde vrea el să candideze, dacă îl mai primesc cetăţenii şi să ne lase", a spus Trăilă.

Întrebată dacă îşi reproşează ceva pentru blocarea unor programe operaţionale, Trăilă, fost preşedinte ANRMAP, a spus că nu are ce să-şi reproşeze.

La rândul său, vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că semnalele instituţiilor internaţionale cum ar fi FMI, BERD sau Comisia Europeană privind evoluţia României sunt îngrijorătoare, arătând că FMI a avertizat că există riscul unei scăderi economice de cinci procente şi o depreciere a monedei naţionale de 15 la sută până la sfârşitul anului.

Barbu a arătat că aceste semnale sunt ignorate de actualii guvernanţi şi nimeni de la Guvern nu vorbeşte şi nu explică ce măsuri vor fi adoptate.

"Ne aflăm într-un moment electoral mult prea dificil ca să transformăm Palatul Victoria în stadion electoral. Reiterez că dacă pleacă în campanie Ponta cu cei 17 miniştri, să lase oameni responsabili în locul lor. Stabilitatea ţării e pusă în pericol. Dacă nu ar fi atât de gravă situaţia, am spune că slavă Domnului că nu stau ca să facă prostii, dar trebuie miniştri care să lucreze 24 de ore din 24 de ore şi să ia măsuri", a spus Barbu.

Liderii femeilor din PDL au participat, la Suceava, la lansarea candidaturilor femeilor democrat-liberale din zona Moldovei şi a unui proiect OFPDL de promovare a costumului popular la nivel naţional şi european, intitulat "Din lada de zestre".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite