Cristian Preda: „Preşedintele nu trebuie lăsat singur, ştie că are nevoie de prieteni şi adversari”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris, astăzi, pe blogul personal, că discuţiile de mâine de la Cotroceni, despre funcţionarea Parlamentului, vor fi "probabil cele mai tensionate" de după 1989.

"Consultările de mâine de la Cotroceni sunt probabil cele mai tensionate din istoria noastră post-decembristă. Motivul nu e legat de separarea bipolară a partidelor din majoritate şi respectiv din opoziţie. S-a mai întâmplat", scrie Preda, pe blog.

Acesta a făcut referire şi la posibila demisie a parlamentarilor din opoziţie, precizând: "Un Parlament fără opoziţie e o Cameră fără responsabilitate, iar un Guvern care are adversari doar în stradă e lipsit, de fapt, de autoritate", notează Preda.

"Sunt convins că Traian Băsescu a înţeles criza dintr-o perspectivă instituţională. N-ar trebui însă lăsat singur, tocmai acum când e conştient că are nevoie şi de prieteni politici, şi de adversari", conchide Cristian Preda.

Preşedintele Traian Băsescu are programate, mâine, consultări cu puterea şi opoziţia, despre tratatul european şi funcţionarea Parlamentului de la Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite