Cristian Preda: Decizia BPN al PDL este "un abuz pus la cale de Udrea". Îmi voi face dreptate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Cristian Preda consideră că decizia BPN al PDL privind excluderea sa din partid este "un abuz pus la cale de Elena Udrea", "o capcană" în care a căzut conducerea partidului, el precizând că îşi va face dreptate.

"Este un abuz pus la cale de Elena Udrea, o formă fără fond a politicii româneşti", a declarat Preda, pentru MEDIAFAX.
Cristian Preda a adăugat că este regretabil faptul că BPN al PDL a căzut în capcană.

"E regretabil că BPN al PDL a picat în capcana întinsă de cineva care acum fix trei zile spunea că toată lumea mă vrea candidat. Îmi voi face dreptate!", a afirmat Preda.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

Conform surselor citate, decizia a fost luată cu 30 de voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă".
Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a confirmat, luni, decizia BPN al PDL privind excluderea lui Cristian Preda din partid, precizând că el a votat împotrivă şi că de multe ori s-a spus în partid "Băga-mi-aş în intelectuali".
Deputatul PDL Silviu Prigoană declara, luni, pentru MEDIAFAX că a cerut în scris BPN al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda, pe motiv că acesta nu se mai regăseşte în PDL, date fiind afirmaţiile denigratoare la adresa lui Emil Boc şi a candidatului la Primăria Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite