Cristian Preda: Cine pleacă din PDL să se alăture lui MRU nu va candida la alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda
Cristian Preda

Prim-vicepreşedintele PDL, Cristian Preda, a declarat, azi, că niciunul dintre cei care pleacă din PDL pentru a se alătura partidului lui Mihai Răzvan Ungureanu nu va putea să candideze la alegerile parlamentare din partea alianţei de centru-dreapta.

Politicienii care sunt în această situaţie vor putea să "aplaude din tribune sau să comenteze la televiziune, dar nu suntem în situaţia de a discredita parcursul politic. Credem că, atâta vreme cât faci o acţiune, ţi-o asumi", susţine Preda.

Prin aceste declaraţii, deomcrat-liberalul face referire la plecarea, din PDL, a unor paralementari precum Ştefan Pirpiliu şi Dănuţ Liga. Cei doi au demisionat din acest partid pentru a se alătura Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta, formaţiune înfiinţată şi condusă de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Cristian Preda admite că ,,fiecare este liber să-şi croiască un drum în viaţă. Nu am comentarii. Ce să facem? Există libertate".

"Acum, între noi fie vorba, domnul Pirpiliu propunea, în urma cu câteva luni, excluderea mea din BPN. Sper să plece toţi cei care au fost în această situaţie", a spus democrat-liberalul, râzând, la Realitatea TV.

Cu toate acestea, Cristian Preda crede că aceste plecări nu vor duce la "slăbirea" Partidului Democrat Liberal înaintea alegerilor parlamentare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite