Cristian Preda: Bucureştiul trebuie apărat de buldozerele ceauşiste ale lui Oprescu şi nu de Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurodeputatul democrat-liberal Cristian Preda se declară solidar cu Elena Udrea, şefa organizaţiei PDL Bucureşti, luându-i partea în campania pe care USL a declanşat-o împotriva acesteia.

Preda, cotat de Udrea ca fiind unul dintre potenţialii candidaţi ai partidului la Primăria Capitalei, susţine că Bucureştiul trebuie apărat de fapt de “buldozerele ceuaşiste”pe care Sorin Oprescu le-a scos din garaj. 

“De câteva luni, în Bucureştiul condus de Sorin Oprescu sunt distruse multe case frumoase din zona Buzeşti-Berzei. (…) În aceeaşi perioadă, pe străzi apar, în schimb, panouri uriaşe ale partidelor din USL care cer ca oraşul să fie apărat nu de Sorin Oprescu, ci de Elena Udrea”, scrie eurodeputatul PDL pe blogul personal.

“Cu alte cuvinte, nu cel care a scos buldozerele din garajul abandonat de Ceauşescu e problema, ci E.Udrea, şefa PDL Bucureşti, devenită ţinta favorită a oricărui politician din tabăra uselistă”, continuă acesta.

USL, acuzată de atitudine “ceauşistă”

Preda îi acuză pe edilii Andrei Chiliman (PNL) şi Cristian Piedone (PC) că lovesc în Elena Udrea întrucât nu au curajul să-l înfrunte pe Sorin Oprescu şi îşi văd ameninţate poziţiile prin Legea Capitalei care prevede desfiinţarea primăriilor de sector.

“Prea slabi pentru a-l înfrunta pe Oprescu în cursa pentru Capitală şi înfricoşaţi de perspectiva de a nu mai captura vreun sector, cei doi caută să împiedice definirea unei politici coerente la nivelul oraşului prin desfiinţarea sectoarelor”, mai scrie eurodeputatul.

El spune că, dacă în trecut nu a ezitat să o critice pe Elena Udrea atunci când a greşit, acum nu poate decât să se declare solidar cu ministrul Dezvoltării “pentru că atacul uselist e absolut nedrept şi pentru că e un paravan pentru o nouă atitudine ceauşistă faţă de urbe”.

Într-un interviu acordat recent ziarului “Adevărul”, Elena Udrea îl nominaliza pe Cristian Preda ca fiind unul dintre democrat-liberalii care ar putea fi aruncat în bătălia pentru Primăria Capitalei, alături de Liviu Negoiţă, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, şi Silviu Prigoană.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite