Preda: UDMR a devenit un fel de U(SL)DMR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris, pe blogul personal, că prin boicotarea lucrărilor Parlamentului, UDMR s-a contaminat, devenind "un fel de U(SL)DMR".

"UDMR s-a contaminat. Gestul de a boicota lucrările Parlamentului e însă mai grav decât în cazul useliştilor. Fiindcă UDMR boicotează propria sa echipă guvernamentală. UDMR a devenit un fel de U(SL)DMR. Se pregăteşte oare o dezertare? Va repeta UDMR gestul PSD din octombrie 2009, părăsind coaliţia cu câteva săptămâni înaintea unui scrutin? Va merge oare Uniunea şi mai departe, forţând anticipate pentru legislativ pe 10 iunie, când sunt programate deja alegerile locale? Următoarele zile ne vor da răspunsul", notează Preda.

Cristian Preda a criticat din nou protestul parlamentar al Opoziţiei.

"De mai multe săptămâni, opinia publică din România, dar şi din afara ei, e şocată să vadă boicotul opoziţiei. USL vădeşte faţa anti-democratică a politicii româneşti: e o opoziţie care nu acceptă faptul că e minoritară. În loc să meargă în plen, opoziţia stă pe hol", notează Preda.

Vicepremierul Marko Bela a declarat, astăzi, că parlamentarii UDMR vor participa la lucrările Parlamentului în cele zece zile în care proiectul de hotărâre privind UMF Târgu Mureş se va afla în dezbatere publică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite