Piedone, candidat oficial la Sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Primarul Cristian Popescu Piedone şi-a depus, astăzi, la ora 12.00, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4.

Piedone şi-a depus dosarul la Biroul electoral de circumscripţie al sectorului 4, împreună cu lista consilierilor locali din partea USL. Primarul Sectorului 4 a precizat că, odată cu acest demers, încetează şi apariţia sa public.

"Astăzi, odată cu depunerea candidaturii mele, încetează şi apariţia mea publică. Voi apărea dacă voi fi votat sau dacă nu voi fi votat. Nu am să fac o campanie negativă, îmi respect toţi contracandidaţii mei şi îi las să-şi prezinte proiectele (...) Eu voi fi doar la serviciu, nu voi apărea la televizor sau să dau eu ştiu ce comunicate, să acuz un candidat sau celebrele atacuri din campanie: «Te-am văzut cu bordura în spate sau în bar cu o amantă» etc.", a afirmat Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone şi-a depus candidatura însoţit de preşedintele PC, Daniel Constantin şi de vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu.

Până în prezent candidaţii care au ales să îşi depună candidaturile pentru alegerile locale din 10 iunie sunt primarul sectorului 3 Liviu Negoiţă, omul de afaceri Irinel Columbeanu, candidatul independent Cristian Cojocaru.

Depunerile de candidaturi au ca termen limită data de 1 mai.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunţat, în luna noiembrie 2011, la conferinţa municipală a UNPR Bucureşti, că în 2012 va candida pentru un nou mandat din partea UNPR, susţinând atunci că a ales să nu trădeze alegătorii din Sectorul 4.

În luna martie, Piedone a revenit asupra deciziei şi a anunţat că va intra în cursa pentru un nou mandate la Sectorul 4 din partea USL.

Cristian Popescu Piedone a câștigat sub sigla PC, în iunie 2008, Primaria sectorului 4 al Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite