Cristian Pârvulescu, analist politic: "Dacă Boc a discutat cu mandatul pe masă înseamnă că nu are suficientă autoritate în partid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Boc nu are suficientă autoritate asupra propriilor subordonaţi pe linie de partid, dacă a discutat timp de cinci ore cu mandatul pe masă, este de părere analistul politic Cristian Pârvulescu.

"Dacă a făcut acest lucru, a fost o formă de presiune. Înseamnă că nu mai are suficientă autoritate asupra grupurilor parlamentare. Dacă propunerea de depunere a mandatului a venit de la parlamentarii PDL, aşa cum s-a zvonit iniţial, este interesant de văzut cine a propus acest lucru", a declarat pentru adevarul.ro analistul politic.

Acesta este de părere că este interesant de văzut ce se întâmplă în perioada următoare cu cei 12 parlamentari care s-au abţinut, dacaă vor părăsi partidul şi cum vor vota la moţiunea de cenzură care va fi depusă de PSD. "Au existat 12 parlamentari care s-au abţinut de la vot, ceea ce ar putea însemna construirea unuei aripi radicale în interiorul partidului", a adăugat acesta.

După întâlnirea parlamentarilor PDL, cu premierul şi miniştrii, a fost anunţată decizia remanierii Guvernului. Discuţiile vor fi reluate în şedinţa Colegiului Director de joi, la ora 16.00. Democrat liberalii au ales remanierea în majoritate, fiind înregistrate doar 12 abţineri.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite