Cristian David (PNL): Suspendarea lui Băsescu trebuie să rămână în agenda USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian David, preşedintele comisiei de apărare din Senat
Cristian David, preşedintele comisiei de apărare din Senat

Senatorul PNL Cristian David a declarat, în această seară, că o nouă suspendare a lui Traian Băsescu este un scenariu politic care ar trebui să se regăsească în continuare pe agenda USL.

"Obiectivele politice ale USL sunt câștigarea alegerilor parlamentare, formarea Guvernului și câștigarea alegerilor prezidențiale. Cu cât mai repede, cu atât mai bine", a spus David, la Realitatea TV.

Senatorul susține că social-liberalii trebuie să ia în considerare toate scenariile politice și să analizeze opțiunile favorabile.

"Trebuie să cântărim corect, și acest lucru se va întâmpla la nivelul conducerii USL în săptămânile următoare, se vor cântări opțiunile și variantele care le avem la dispoziție dar nu cred că trebuie eliminat din discuție niciun scenariu posibil. Dar de ce ne-am opri să analizăm un scenariu politic?"

Politica, mai crede David, este generată de stabilirea unor obiective clare și de epuizarea tuturor scenariilor legate, în acest caz, de o a treia suspendare a președintelui Traian Băsescu.

"Rămâne de analizat și de pus în balanță care este momentul optim, nu aș exclude în acest moment ideea unei noi suspendări doar așa, pentru că nu se mai pune în discuție, suntem cătrăniți, ne turnăm cenușă în cap și spunem <<Gata, acum nu mai putem să ne gândim la chestiunea acestea pentru că nu ar fi corect>>. Ba da, ne putem gândi", mai susține liberalul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite