Cristian Preda: Susțin inițiativa lui Ungureanu pentru o platformă liberală de dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda precizează că susţine iniţiativa lui Mihai Răzvan Ungureanu de alcătuire a unei platforme care să reunească dreapta liberală din România, el apreciind că sensibilităţile de dreapta sunt subreprezentate în acest moment.

„Susţin iniţiativa lui MRU de alcătuire a unei platforme care să reunească dreapta liberală din România. În condiţiile ascensiunii stângii, favorizate de abandonarea PNL în braţele cuprinzătoare ale PSD, e nevoie de o opoziţie democratică solidă, care să adune toate energiile sănătoase ale naţiunii", scrie Preda pe blogul său.

În opinia sa, este evident că „sensibilităţile de dreapta sunt subreprezentate în acest moment în spaţiul public şi că momentul mobilizării lor nu poate întârzia prea mult".

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, la B1 TV, că se gândeşte să constituie o asociaţie, care s-ar putea numi Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, el opinând totodată că este nevoie de o regrupare a dreptei în jurul câtorva principii pe care le poate exprima o platformă comună.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite