Cristian Preda: Ponta ori e naiv, ori vorbeşte exclusiv pentru poporul român, accesând pedala naţionalistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda
Cristian Preda

Prim-vicepreşedintele PDL, Cristian Preda, a scris pe blogul său că răspunsul lui Victor Ponta la ultima scrisoare trimisă Guvernului de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, denotă naivitate, dar, în acelaşi timp, poate fi o mostră de naţionalitate.

Guvernul a răspuns la scrisoarea preşedintelui CE prin intermediul unui comunicat de presă. Pe lângă reafirmarea angajamentuluide a da curs la timp cererilor Curţii Constituţionale, Executivul apreciază că este posibil ca preşedintele CE, Joe Manuel Barroso, să nu fi fost informat de existenţa unui termen de răspuns fixat chiar de CCR.

„Din două, una: ori premierul e atât de naiv încât crede că Barroso nu a aflat ce termen a fixat CCR atunci când a solicitat ca Ponta să se grăbeasca; ori, dimpotrivă, el înţelege foarte bine solicitarea preşedintelui Comisiei, dar vorbeşte exclusiv pentru publicul roman, apăsând pedala naţionalistă“, scrie Cristian Preda pe blogul său, catalogând replica drept inadecvată. Aceasta deoarece, în opinia lui Preda, Barroso nu va uita niciun din solicitările adresate Guvernului.

Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a trimis o nouă scrisoare Executivului în care îi cere să urgenteze trimiterea listelor electorale către CCR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite