Cristian Preda: „Boc nu mai este o soluţie pentru România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL a vorbit, marţi, despre noile alegeri şi despre cât de compentent este Emil Boc în comparaţie cu Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Preda a precizat că democrat-liberalii au nevoie de o soluţie învingătoare în faţa Uniunii Social-Liberale. „În acest moment avem nevoie nu de o soluţie de supravieţuire în PDL, avem nevoie de o soluţie învingătoare în faţa USL. Nu e acceptabil ca la 20 şi mai bine de ani de la Revoluţie să fie în acelaşi loc oameni care susţin că ar fi fost în Piaţa Universităţii şi oameni care susţin că au avut legături cu regimul comunist pe baza unor confuzii. Dacă vrem ca o asemenea soluţie să fie cu adevărat diminuată şi pusă la locul pe care-l merită avem nevoie de o schinbare de generaţie, de ton şi de stil", a spus europarlamentarul la Europa FM.

Mai mult, Cristian Preda a precizat că Emil Boc nu mai este o soluţie pentru România, dar că este mai bun decât Ponta şi Antonescu la un loc. „Boc e mai bun decât Ponta şi decât Antonescu, aş spune chiar decât Ponta şi Antonescu la un loc. Boc nu mai e o soluţie pentru România, acesta este paradoxul, că trăim într-o lume complet răsturnată. O spun în primul rând cei 75% de oameni dezamăgiţi, oameni care nu mai vor să vină la vot, oameni care detestă politica, aceasta este drama pe care o trăim în acest moment", a încheiat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite