Preda: PDL mă îndeamnă să mă atac singur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris, pe blog, că a primit de la PDL Bucureşti un mesaj prin care este învăţat cum să se atace singur, pentru că poziţia sa faţă de o eventuală candidatură la Primăria Capitalei a lui Silviu Prigoană nu a fost în linia partidului.

"Acum câteva minute, am primit sub semnătura PDL Bucureşti un mesaj electronic care cuprinde un comentariu destinat membrilor PDL ce urmează să se pronunţe public, la tv, în gazete etc.. Un punctaj, cum i se spune în jargonul de partid (...) Am mai păţit o dată aşa ceva, şi anume să primesc un mesaj de la PDL în care sunt îndemnat să susţin public atacuri... chiar la adresa mea. Sunt tot mai conştient că sunt membru într-un partid organizat, corect cu toţi membrii săi", a notat Preda.

În mesajul intitulat "Dezbaterea privind candidaţii PDL este o încercare de abatere a atenţiei de la tensiunile din USL", se menţionează că PDL va avea un contracandidat pentru Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, iar Silviu Prigoană este cel mai bine cotat în sondaje, pornind cu prima şansă pentru obţinerea candidaturii.

Mesajul publicat de Preda nu ocoleşte nici atitudinea "intelectualilor" din PDL Bucureşti, arătând că aceştia trebuie să înţeleagă că "alegerile sunt un joc în care cel mai important lucru sunt voturile".

"Candidaturile la alegerile locale sunt despre administraţie, despre capacitatea de a răspunde unor nevoi concrete ale oamenilor. Alegerile locale nu se câştigă prin biblioteci, ci în stradă, convingând oameni", se arată în mesajul PDL Bucureşti.

Punctajul mai subliniază că "orice lovitură aplicată celui care se află primul în sondaje cu scopul de a-l decredibiliza este un atac la adresa partidului şi a intereselor sale, iar PDL este un partid în care opiniile tuturor contează, dar, în momentul în care s-a luat o decizie, ea trebuie respectată".

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, fiind nemulţumit că "greii partidului" Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră "suficient de intelectual" ca să reprezinte partidul.

"Am spus că nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti datorită faptului că greii între ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu au o campanie împotriva mea, că nu pot reprezenta partidul. Ei nu consideră că e corect să fie reprezentaţi de un cetăţean care şi-a făcut notorietate cu pliciul în Can-Can. Am decis că las intelectualii să reprezinte partidul, să fac pârtie, dacă eu nu sunt suficient de intelectual să-i reprezint, dacă notorietatea nu contează", a explicat Silviu Prigoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite