Crin Antonescu: Voi anunţa componenţa "guvernului din umbră" în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL  a declarat  marţi că va anunţa componenţa "guvernului din umbră" al PNL în cursul acestei săptămâni. Crin Antonescu a explicat că acest cabinet nu este acelaşi cu guvernul alternativ pe care liberalii încearcă să-l construiască împreună cu PSD.

În cursul acestei săptămâni, voi anunţa componenţa echipei, a declarat Crin Antinescu, întrebat de jurnaţişti dacă a stabilit componenţa guvernului din umbră sau a guvernului alternativ.

Probabil azi vom convoca Delegaţia Permanentă pentru începutul săptămânii viitoare, cred luni, şi este o chestiune care priveşte strict PNL. Sunt două chestii diferite: una e guvernul alternativ, alta e guvernul din umbră, a subliniat preşedintele PNL, înaintea şedinţei BPC, relatează Mediafax.

Liderul PNL a menţionat că liberalii se vor întâlni cu social-democraţii când grupul de lucru va ajunge la nişte concluzii, pentru a avea ce discuta.

Acesta a menţionat că în relaţia cu PSD există un grup de lucru care încearcă să identifice elementele minimale comune ale unui program, precizând că nu are în agendă o întâlnire cu liderul social-democrat, Victor Ponta, în cursul acestei zile.

Antonescu a menţionat că îşi asumă această postură în calitate de preşedinte al formaţiunii liberale, întrebat care este propunerea de premier pentru guvernul din umbră.

În calitate de preşedinte, evident că îmi asum această postură, dacă Delegaţia Permanentă mă va mandata împreună cu echipa. Chestiunea cu Johannis sau un independent în fruntea guvernului de criză e altceva, a mai spus Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite