Crin Antonescu despre alianţa liberalilor cu PC: Este un pas către o construcţie mai largă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PC, Dan Voiculescu, şi preşedintele liberal, Crin Antonescu
Liderul PC, Dan Voiculescu, şi preşedintele liberal, Crin Antonescu

Biroul Policit Central al PNL a aprobat azi încheierea unei alianţe cu PC. Alianţa prevede participarea separată în alegerile locale din 2012, urmând ca la alegerile parlamentare cele două partide să meargă împreună.

PNL şi PC fac alianţă

Crin Antonescu a subliniat că această alianţă "este un pas către o construcţie mai largă", către o coaliţie de centru dreapta.

El a atras atenţia că relaţiile sale cu Victor Ponta "sunt normale".

Preşedintele PNL a ţinut să dezmintă anumite informaţii apărute în presă conform cărora s-ar fi purtat negocieri între Radu Stroe, de la PNL şi Liviu Dragnea, de la PSD, dar a precizat că speră că în viitor să poarte astfel de negocieri.

Pe de altă parte, preşedintele PSD, Victor Ponta, a vorbit despre strategia Opoziţiei şi despre demersurile pe care PSD le face pentru a realiza o Opoziţie cât mai unită.

„Nu ascund dorinţa de a forma o opoziţie cât mai unită pe o perioadă de 7-10 ani. Din 2011 va exista un sistem de salvare a României, constituit de către PSD şi PNL. PSD îşi doreşte şi va milita pentru o alianţă cu PNL şi PC. Valorile de centru-dreapta ale PNL sunt necesare la construirea Opoziţiei, precum şi cele de centru-stânga ale PSD. Important este să existe o voinţă politică şi din partea PSD şi din partea PNL“, a spus Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite