Antonescu: USL a votat împărţirea colegiilor parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, astăzi, la Murighiol, că Uniunea Social Liberală şi-a votat împărţirea colegiilor parlamentare, în Comitetele Naţionale Executive ale fiecărui partid, el vorbind despre "tratatul de la Murighiol".

"Această formulă negociată de colegii noştri, de echipele din fiecare parttid, a fost votată în forurile de decizie, Comitetele Naţionale Executive ale partidelor. Rămâne ca într-un termen foarte scurt fiecare partid, alianţă din cadrul Uniunii să desemneze candidaţii respectivi, etapă care urmează", a spus Antonescu.

El a precizat că, dintr-un anumit "patriotism local", s-ar bucura să numească aceste negocieri "pactul" sau "tratatul de la Murighiol" şi a arătat că aceste discuţii au dovedit încă o dată coeziunea şi capacitatea partidelor din USL de a duce la bun sfârşit negocieri "grele".

Antonescu a mai spus că toate criteriile avute în vedere au expresia unei formule raţionale, cu discernământ, pornindu-se de la ideea ca fiecare din partidele care reprezintă USL să câştige la aceste alegeri parlamentare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite