Crin Antonescu, chiriaș în ”casa politicii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PNL Crin Antonescu a explicat duminică, la Antena 3, că anunțul său că se va retrage dacă Traian Băsescu nu va fi demis semnifică faptul că nu s-a născut în "casa politicii" și nici nu va muri în ea, ci stă "cu chirie", fiind "concentrat într-un "război" din care la un moment dat va ieși.

"Eu nu am făcut niciodată politică, eu stau cu chirie în casa politicii, nu e casa în care m-am născut și nu e casa în care am să mor. Am fost ca la armată, concentrat, e un război care sper să se încheie și să pot să mă las la vatră și să-mi văd de ale mele", a spus Antonescu.

Liderul PNL a explicat că gestul său de a renunța la politică dacă referendumul nu va valida demiterea are semnificația recunoașterii că nu i-a putut convinge pe români de credințele sale sincere.

Antonescu a mai povestit că și în 2009, când a pierdut alegerile prezidențiale, a luat în calcul să se retragă din politică, dar a adăugat că nu regretă că nu a luat o astfel de decizie.

Preşedintele PNL a precizat și că nu îl mai amuză şi nici îl mai enervează atacurile adversarilor săi legate de cât de mult doarme, el mărturisind că este o persoană care dorme foarte puţin.

"Întâmplarea face că sunt un om care doarme foarte puţin, din organism, aşa şi din datele agendei mele, şi private, şi publice", a spus Antonescu.

El a mai adăugat că tuturor le răspunde acelaşi lucru, şi anume că "doarme cât vrea, e treaba lui" şi a adăugat că, oricum, în calitate de preşedinte interimar, nu va putea să mai polemizeze cu astfel de lucruri.

"Niciodată nu a trebuit să fiu undeva şi să lipsesc. Acolo unde a trebuit să fiu, am fost şi acolo unde mi-am dat întâlnire, în nişte planuri, obiective, acţiuni politice, cred că s-a convins toată lumea că am ajuns la timp", a mai precizat Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite