Crin Antonescu: Rezultatele de la parţiale nu sunt tocmai mulţumitoare pentru USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, astăzi, că rezultatele de la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Neamţ şi Maramureş nu sunt mulţumitoare pentru USL, Uniunea dovedindu-şi însă "rostul".

Antonescu a afirmat că USL a sperat “la o reacţie a alegătorilor mai severă în ceea ce priveşte penalizarea actualei puteri”.

El a spus că, “în ciuda faptului că rezultatele nu sunt tocmai mulţumitoare”, USL şi-a dovedit rostul şi funcţionalitatea.

“Noi ne luptăm (...) nu cu un partid concurent, ci cu un partid care şi-a subordonat statul, un partid care implică instituţiile statului în jocul electoral, nu respectă regulile şi acţionează împotriva legii”, a declarat Antonescu.

El a mai spus că, dacă PSD şi PNL ar fi avut candidaţi separaţi, este greu de crezut că vreunul dintre ei ar fi putut câştiga alegerile din Colegiul 2 Maramureş în faţa candidatului PDL.

Candidatul PDL Adrian Rădulescu a câştigat alegerile din Colegiul uninominal 6 Neamţ, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, luni dimineaţa, de către Biroul Electoral de circumscripţie Neamţ.

Candidatul USL Florin Tătaru a câştigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramureş, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, în noaptea de duminică spre luni de către Biroul Electoral de circumscripţie Maramureş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite