Crin Antonescu: Gheorghe Flutur, o slugă devotată a lui Traian Băsescu, nu mai are ce căuta în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat, sâmbătă, în unanimitate, neacceptarea reîntoarcerii în partid a preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur, a primarului Sucevei, Ion Lungu, şi a parlamentarilor liberali care au plecat la PDL. La procedura de vot a asistat şi preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Şeful liberalilor a spus că Gheorghe Flutur, deşi a primit totul de la partid, a luptat pentru desfiinţarea PNL.

"Să ştiu că Gheorghe Flutur are 99% din voturi, nu mai are ce căuta în Partidul Naţional Liberal, şi cu unu la sută mergem mai departe. Acest om, care primise totul de la PNL, ne-a trădat şi nu numai că a plecat la alt partid, dar este unul dintre oamenii care în toţi aceşti ani de când a plecat, până azi, s-a luptat ca o slugă devotată a lui Traian Băsescu pentru desfiinţarea PNL”, a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a spus că în ultima perioadă au existat tatonări privind o eventuală revenire în partid a unor foşti membri ai partidului, dar că nu se poate da crezare zvonurilor potrivit cărora Gheorghe Flutur s-ar putea întoarce în PNL.

Diverse persoane lasă să se întrevadă posibilitatea sau să se sugereze posibilitatea ca oameni care au plecat din Partidul Naţional Liberal să se întoarcă. Unii colegi de-ai noştri, de bună credinţă probabil, se gândesc ca la ceva foarte bun dacă s-ar întoarce la noi în partid Gheorghe Flutur, Gheorghe Ştefan, domnul Popescu de la Dâmboviţa, şi alţi asemenea”, a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a precizat că în eventualitatea unor discuţii cu PDL, "nu Flutur se va număra printre interlocutori. Nu avem nevoie să scrie Antonescu pe dealuri cu oi"

Rezoluţia votată de liberalii suceveni îi vizează şi pe primarul Sucevei, Ion Lungu, dar şi pe parlamentarii liberali care au plecat la PDL, senatorul Tiberiu Prodan şi deputatul Gheorghe Coroamă.

Tot sâmbătă, Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat excluderea din partid a deputatul minorităţii italiene, Mircea Grosaru, şi a primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, cărora li s-a reproşat apropierea de PDL.

Gheorghe Flutur a plecat din PNL la începutul anului 2007, o dată cu înfiinţarea Partidului Liberal Democrat, care ulterior a fuzionat cu PD, formând actualul PDL. La vremea respectivă, acţiunea lui Flutur a fost urmată de altele similare, ale unor primari şi parlamentari liberali.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite