Crin Antonescu: Exclud orice înţelegere cu PDL şi cu Emil Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, la România TV că USL a contestat alegerile la Cluj şi că exclude o înţelegere cu PDL pentru ca mandatul de primar în municipiul Cluj-Napoca să-i revină lui Emil Boc.

"Nu este o victorie doar chinuită (n.r. a lui Emil Boc), ci contestată cu acte în regulă de noi cel puţin', a spus Antonescu.

Antonescu a precizat că, deşi nu cunoaşte detalii, în contestaţia către BEM Cluj-Napoca, USL cere renumărarea voturilor în 12 secţii de votare.

"Suspiciunile pornesc de la faptul că în aceste câteva secţii unde oricum ai noştri acuză o serie de nereguli, legate de buletine, de numărul de buletine în plus, există diferenţe nefiresc de mari în raport cu restul secţiilor în favoarea lui Emil Boc", a explicat Antonescu.

El a susţinut că exclude negocieri cu PDL pentru a-i da mandatul lui Emil Boc la Cluj.

"Exclud orice înţelegere cu PDL şi cu Emil Boc. De asemenea, sunt convins că nici din partea PSD nimeni nu a făcut nicio înţelegere la Cluj cu Emil Boc", a afirmat preşedintele PNL.

Liderul liberal a susţinut că lupta electorală era normal să fie una echilibrată, deoarece Boc a fost primar în Cluj şi a salutat "victoria foarte preţioasă" a candidatului USL Horia Uioreanu la Consiliul Judeţean Cluj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite